Piirros museorakennuksesta, jonka ulkouolella on eri-ikäisiä ihmisiä, kissoja, koiria ja lintuja ihailemassa lentokoneita.

Ilmailun iloa -lastenpäivä

Tapahtuma 20.05.2023 - 20.05.2023, klo 11-17 Suomen Ilmavoimamuseo
Koko perheen ilmailu- ja pelastusaiheinen päivä Ilmavoimamuseolla!
Tämän vuoden teeman, ”ketkä meitä pelastaa”, mukaisesti museon ulkoalueilla on mahdollista päästä tutustumaan niin ensihoidon, kenttäjohdon ja palolaitoksen kalustoon kuin vapaaehtoisten lentopelastajien ja pelastuskoirien toimintaan. Mukana on myös Sotilaspoliisi ja sotakoira, Liikenneturvan toiminnallinen piste, SPR:n nallesairaala sekä Finavian ja Aeronautin kalustoesittely.
Museon sisä- ja ulkotilat täyttyvät hauskalla ohjelmalla: voit lentää lentosimulaattoreilla, ajaa rallisimulaattoreilla, tutustua lentokoneen rakentamiseen ja ottaa päivästä muistoksi kasvomaalauksen. Osallistu lennokinheittokisaan tai suunnista kuvien avulla läpi museon ja voita tuotepalkintoja!
Nälän yllättäessä sinua palvelevat museon kahvila, MLL:n makkara- ja metrilakukioski sekä hattarakoju. Lisäksi saatat törmätä Vaajakoskella asustelevaan Pandaan! Ulkona mahdollisuus myös ponikärryajeluun!