Tällä hetkellä museossa voimassa olevat rajoitukset

Tästä tiedotteesta löydät koronan aiheuttamat rajoitukset museossa:

• Pyydämme, että sairaana ette tulisi museoon.
  • Desinfioi/pese kätesi tullessasi ja lähtiessäsi museosta. Myös jos yskit/aivastat niin tee se nenäliinaan/hihaan ja pese /desinfioi kätesi sen jälkeen.
  • Pidä 1-2 m turvaväli muihin kävijöihin ja kierrä museo myötäpäivään. Toivomme myös, että koetatte välttää vastakkain kävelyä muiden kävijöiden kanssa.
  • Museoesineisiin ja vitriineihin koskeminen on kiellettyä.
  • Simulaattori on toistaiseksi suljettuna.
  • Restaurointi-tilaan ei tällä hetkellä päästetä kävijöitä. Museon kirjastoon ja valokuva-arkistoon voi tutustua vain erikoistapauksissa ja silloinkin vain yksi kävijä kerrallaan.
  • Kahvilassamme olevien asiakaspaikkojen määrää on vähennetty.
  • Suosittelemme käyttämään maksuvälineenä korttia ja välttämään käteisen käyttöä.
  • Kerrallaan museon näyttelyhallissa saa olla enintään 120 kävijää.
  • Jos havaitsette terveyteen vaikuttavia epäkohtia, niin pyydämme kertomaan niistä henkilökunnalle.
  • Viime kädessä olette itse vastuussa terveydestänne, joten sen takia pyydämmekin, että noudatatte näitä ohjeita ja huolehditte myös siitä, että lapsenne noudattavat niitä.